Palvelut ja tuotteet | Puro Tekstiilihuoltopalvelut

Palvelut ja tuotteet

Me olemme asiantuntijoita korkeaa hygieniatasoa vaativassa tekstiilihuollossa, siihen liittyvissä palveluissa sekä terveydenhuollon arjen sujuvoittamisessa. Työmme tulokset varmistavat sen, että tekstiilihuolto toimii juuri niin kuin pitääkin. 

Tekstiilihuollon prosessimme ja toimitusvarmuutemme ovat maailman huippua, mutta aivan yhtä oleellista on, että ymmärrämme terveydenhuollon tarpeet. Siksi olemme läsnä asiakkaamme arjessa, keskustelemme yhteistyömme kehittämisestä ja muodostamme yhdessä tarkan kuvan kehityskohteista. 

Vahvan osaamisen ja näkemyksen avulla pystymme helpottamaan asiakkaidemme kiireistä arkea ja säästämään heidän resurssejaan. Ehdotamme aktiivisesti parannuksia, kun huomaamme asioita, joissa voisimme auttaa. Meidän puoleemme voi kääntyä kaikkeen tekstiileihin, työvaatteisiin, työvaatetiloihin ja niiden logistiikkaan liittyvissä isoissa ja pienissä asioissa – autamme mielellämme!

Palvelumme

 • Tekstiilihankinnat
 • Tekstiilivuokraus ja tekstiilien kierron optimointi
 • Tekstiilihuoltotilojen suunnittelu asiakkaan kanssa
 • Mallistojen ja tekstiilien suunnittelu 
 • Tekstiilihuolto ja steriilien leikkaustekstiilien kokonaispalvelut
 • Tekstiilien tilauspalvelu ja logistiikka 

Valikoimaamme kuuluvat 

 • Liinavaatteet
 • Potilasvaatteet
 • Henkilökuntavaatteet
 • Steriilit leikkaustekstiilit
 • Siivoustekstiilit

Tekstiilihankinnat

Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarvitsemat tuotteet ja palvelut. Otamme hankinnoissa huomioon sekä asiakkaidemme toiveet että tekstiilin soveltuvuuden prosessiimme. Mukavat, kestävät tekstiilit ovat vastuullinen ja kustannustehokas valinta.

Tekstiilivuokraus ja tekstiilien kierron optimointi

Tekstiilivuokrauksessa me otamme vastuun tekstiilien koko elinkaaresta – aina hankinnasta kierrätykseen saakka. Vuokratekstiilipalvelulla asiakkaamme voi varmistaa, että hänellä on käytössään aina oikeanlaiset tekstiilit, jotka on suunniteltu niihin työolosuhteisiin ja ovat mukavat käyttää mutta kestävät myös usein toistuvat pesut.

Isot volyymit ovat arkipäiväämme. Useat toimipisteemme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme turvaavat toimitusvarmuutemme kaikissa olosuhteissa. Optimoimme tekstiilikiertoa yhdessä asiakkaidemme kanssa esimerkiksi muokkaamalla tilausmääriä – näin voimme karsia turhia kustannuksia. 

Tekstiilihuoltotilojen suunnittelu asiakkaan kanssa

Olemme mielellämme mukana suunnittelemassa tekstiilivarastointia asiakkaamme tiloissa. Hyvällä suunnittelulla käytössä olevat tilat saadaan hyödynnettyä täysin ja esimerkiksi kalusteet mitoitettua tarvittavan tekstiilimäärän mukaan. Kun asiakkaalla on aina käytössään juuri sopivasti tuotteita ja tekstiilien kierto on optimaalinen, se säästää terveydenhuollon ammattilaisten aikaa ja kustannuksia.

Mallistojen ja tekstiilien suunnittelu

Kehitämme asiakkaidemme kanssa tuotevalikoimaamme ja uusia mallistoja. Lähdemme liikkeelle aina asiakkaidemme toiveista ja pyrimme täyttämään ne mahdollisimman hyvin. Kehitysprosessit ovat pitkiä, sillä testaamme uudet materiaalit ja tuotteet huolellisesti, jotta ne kestävät pesuprosessissamme ja palvelevat käyttäjiään. Kun tuotteet tulevat käyttöikänsä päähän, kierrätämme materiaalit edelleen. Asiakkaillamme on mahdollisuus osallistua tekstiilityöryhmien kautta uusien työvaatteiden suunnitteluun ja lopulliseen valintaan.

Tekstiilihuolto ja steriilien leikkaustekstiilien kokonaispalvelut

Tekstiilihuoltoprosessimme on maailman huippuluokkaa. Pesutuloksemme on aina 100 % mikrobiologisesti puhdas, ja varmistamme sen laadun jatkuvilla seurannoilla ja omavalvonnalla. Huolehdimme lisäksi steriilien leikkaustekstiilien pesusta ja huollosta. 

Käytössämme on mikrobiologisen puhtauden hallintajärjestelmä SFS-EN 14065 ja johtamisjärjestelmämme on sertifioitu standardin ISO 14001 mukaan. Lisäksi noudatamme mm. seuraavien standardien vaatimuksia leikkaustekstiileissä: SFS-EN ISO 13485, SFS-EN ISO 11607, SFS-EN 13795, SFS-EN ISO 17665. Pesumenetelmien avulla tavoitteenamme on minimoida ympäristökuormitus.

Huomioimme vastuullisuuden ja ympäristöystävällisyyden kaikissa prosessimme vaiheissa, ja kehitämme sitä edelleen. Emme käytä turhia kemikaaleja emmekä valkaise pyykkiä. Pesun yhteydessä tarkastamme, että tekstiilit ovat kunnossa ja tarvittaessa korjaamme tekstiilin tai poistamme sen kierrätykseen.

Tekstiilien tilauspalvelu ja logistiikka

Toimitusvarmuutemme tärkeä palanen on logistiikka, jossa meillä on luotettavat kumppanit. Toimitamme tekstiilit perille aina sovitun mukaisesti.

Tarjoamme myös tekstiilien tilauspalvelua, ja toimimme yhä useammin myös asiakkaidemme tiloissa. Näin asiakkaamme voi kohdentaa omat resurssinsa paremmin hoitotyöhön.