Kehittäminen on toimintamme ydintä

Olemme edistyksellinen terveydenhuollon tekstiilipalveluiden toimija ja edelläkävijä erityisesti hygieniassa, toimitusvarmuudessa ja taloudellisuudessa. Toimimme vastuullisesti ja yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja helppoa.

Korkealaatuisen palvelun ohella parannamme jatkuvasti ympäristönsuojelullisia toimintatapojamme. Täytämme toimintaamme koskevien lakien ja asetusten vaatimukset.

Integroitu laatu- ja ympäristöjärjestelmämme edellyttää yhtiömme toiminnallisten ja ympäristötavoitteiden jatkuvaa seurantaa.

Edistämme ja ylläpidämme henkilökuntamme osaamista koulutuksella. Tavoitteenamme on, että kaikki tunnistavat työnsä laatu-, hygienia- ja ympäristövaikutukset sekä kykenevät toimimaan ympäristövastuullisella tavalla.

Noudatamme ympäristöohjelmaamme, jonka tavoitteena on energian ja veden käytön tehokkuuden parantaminen sekä työturvallisuuden edelleen parantaminen. Pyrimme aktiivisesti kierrättämään poistotekstiileitämme.

Kehitämme tuotteitamme, palveluitamme ja toimintojamme yhteistyössä asiakkaiden, tavarantoimittajien sekä muiden sidosryhmiemme kanssa vähemmän ympäristöä kuormittavaksi.

Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu standardien SFS-EN ISO 14001 ja SFS-EN 14065 vaatimusten mukaisesti.

Lisäksi noudatamme mm. seuraavien standardien vaatimuksia leikkaustekstiileissä: SFS-EN ISO 13485, SFS-EN ISO 11607, SFS-EN 13795, SFS-EN ISO 17665.