Ura meillä

Ura meillä

Meidän työmme on auttaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisia tekemään työnsä mahdollisimman hyvin. Varmistamme, että esimerkiksi työvaatteet ja leikkaussaleissa käytettävät steriilit tekstiilit ovat turvallisia käyttää ja niitä on aina ammattilaisten saatavilla. Palvelemme asiakkaitamme alueella, joka kattaa puolet suomalaisista. Me autamme hoitamaan.

Vaativan tekstiilihuollon edelläkävijä

Omat prosessimme ovat maailman huippua, ja se on jatkuvan kehitystyömme ansiota. Me katsomme tekstiilihuollon ketjua kokonaisuutena ja haluamme ymmärtää yhä paremmin asiakkaiden tarpeita. Me voimme omalla osaamisellamme esimerkiksi säästää asiakkaidemme niukkoja resursseja niin, että heillä jää enemmän aikaa tärkeään hoitotyöhön.

Uramahdollisuuksia vaikka mihin

Monet työntekijämme ja asiantuntijamme ovat viihtyneet meillä pitkään. Monet heistä ovat aloittaneet pesulasta ja edenneet urallaan työnjohtajiksi tai asiakaspalvelun asiantuntijoiksi. Vahvuutemme on juuri se, että talossamme on hurjasti tietoa ja taitoa, jota myös uudet työntekijät pääsevät hyödyntämään. Tuemme työntekijöitämme oman ammattitaitonsa vahvistamisessa ja tarjoamme monipuolisia koulutuksia.

Puro työnantajana

Me työllistämme lähes 400 ammattilaista Turussa, Keravalla ja Kotkassa. Tarjoamme pääasiassa vakituisia työsuhteita, mutta meiltä kannattaa kysyä myös osa-aikaisia työpaikkoja. Puro Tekstiilihuoltopalvelut syntyi vuoden 2021 alussa, kun kaksi alan merkittävää toimijaa, Puro Tekstiilihuolto Oy ja Uudenmaan Sairalaapesula Oy, yhdistyivät.
Tutustu toimintaamme katsomalla video !
Puro Tekstiilihuoltopalvelut

Riikka on usean kesän kesätyöntekijä

Puro tarjoaa joka vuosi kesätyöpaikkoja nuorille ja esimerkiksi opiskelijoille sopivia osa-aikatöitä. Yksi Puron kausityöntekijöistä on ammattikorkeakoulussa opintojaan tekevä Riikka.

Lue lisää
Puro Marttiina

Esimiestyössä tavoitteena on jatkuva parantaminen

Marttiina Korpelainen on noin kymmenen vuoden työurallaan edennyt leikkaustekstiiliosaston lähiesimieheksi. Uudet haasteet ja koulutusmahdollisuudet motivoivat kehittämään sekä yrityksen toimintoja että omaa osaamista.

Lue lisää

Tekstiilihuoltajan työssä on aina jotain uutta opittavaa

Kun tekstiilihuoltaja Kerli Asplund oli tulossa töihin pesulaan, hän kuvitteli itsensä silittämässä ja pesemässä pyykkiä pikku pesukoneella. Edessä olikin pitkä ura monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä.

Lue lisää