Työpaikat Purossa

Työpaikat

Ura meillä

Ura meillä

Monet työntekijämme ja asiantuntijamme ovat viihtyneet meillä pitkään. Monet heistä ovat aloittaneet pesulasta ja edenneet urallaan työnjohtajiksi tai asiakaspalvelun asiantuntijoiksi. Lue lisää työskentelystä meillä.

Lue lisää
Puro Tekstiilihuoltopalvelut

Riikka on usean kesän kesätyöntekijä

Puro tarjoaa joka vuosi kesätyöpaikkoja nuorille ja esimerkiksi opiskelijoille sopivia osa-aikatöitä. Yksi Puron kausityöntekijöistä on ammattikorkeakoulussa opintojaan tekevä Riikka.

Lue lisää
Puro Marttiina

Esimiestyössä tavoitteena on jatkuva parantaminen

Marttiina Korpelainen on noin kymmenen vuoden työurallaan edennyt leikkaustekstiiliosaston lähiesimieheksi. Uudet haasteet ja koulutusmahdollisuudet motivoivat kehittämään sekä yrityksen toimintoja että omaa osaamista.

Lue lisää

Tekstiilihuoltajan työssä on aina jotain uutta opittavaa

Kun tekstiilihuoltaja Kerli Asplund oli tulossa töihin pesulaan, hän kuvitteli itsensä silittämässä ja pesemässä pyykkiä pikku pesukoneella. Edessä olikin pitkä ura monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä.

Lue lisää

Harjoittelun kautta pääsen tutustumaan suomalaiseen työelämään

Puro Tekstiilihuoltopalvelut tarjoaa määräaikaisten kausitöiden lisäksi mahdollisuuksia esimerkiksi opintoihin liittyviin harjoitteluihin. Haluamme olla vastuullinen työnantaja ja tarjota harjoittelupaikkoja mahdollisuuksiemme mukaan. […]

Lue lisää
Puro Tekstiilihuoltopalvelujen avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät nyt avoinna olevat työpaikkamme. Jos työtehtäviä ei ole tällä kertaa avoinna, suosittelemme lähettämään meille avoimen hakemuksen. Linkin hakemukseen löydät täältä.

Lue lisää